zondag 3 januari 2016

Een fijn en visrijk 2016Hallo Bloglezers.

Ik ben er nog steeds maar heb door mijn werkeloosheid en andere dingen niet de tijd kunnen opbrengen om artikelen te blijven plaatsen, ik ben gelukkig al weer een paar maanden aan het werk maar ben ook telkens gegrepen door uitgebreide verkoudheid waar ik slecht vanaf kom.

De rek is ook een beetje uit de verzameling, er zijn nog wel wat modellen die ik mooier wil hebben maar zijn wel in me bezit. Ook wordt ik nog regelmatig benaderd door mensen die onderdelen zoeken, mag uiteraard altijd maar is vaak zeer moeilijk maar je weet nooit?

En ook ik ben net als vele andere vissers gegrepen door het vogelen wat ik al jaren doe en heb ook vorig jaar weer vele nieuwe soorten op me lijstje kunnen zetten.

Ook wil ik graag een grote lens gaan kopen voor de vogelfotografie en ben ik serieus bezig met een kajuitbootje voor de karper en roofvisserij, ik heb de laatste 2 winters het roofvissen weer opgepakt. Iets wat ik buiten het forellen eigenlijk al zeer lang niet meer heb gedaan. ik vond het levend aas vissen altijd fantastisch maar kunstaas toch minder. En in hard en nieren eigenlijk toch karpervisser.

Eerdaags maar eens kijken of ik weer eens wat kan gaan plaatsen.

Ik wens iedereen een fijn en gezond 2016 toe met maar veel grote vissen?


Groeten Marcel

4 opmerkingen:

 1. Goed bezig Marcel... Goed te horen dat je weer werk hebt...
  Succes in 2016 dan..!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Rombout,

   Ja ik ben er ook erg blij om, zeker als je 31 jaar achter elkaar hebt gewerkt en dan na 28 jaar operator te zijn geweest ineens op straat komt te staan.
   Ik ga er een mooi jaar van maken ben gisteren opa geworden van me dochter Maroussia.
   Groet Marcel

   Verwijderen
 2. Jij ook een fijn en visrijk 2016! En natuurlijk sterkte met je gezondheid.

  Ben wel benieuwd welke lens je gaat kopen. Zit er zelf ook wel eens over na te denken om meer millimeters te gaan kopen...

  Groet,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Koen,

   Bedankt en jij ook een goed jaar deze 2016.
   Ik ben de laatste jaren weer een beetje aan het roofvissen geslagen en gaat me goed af moet ik zeggen. ik publiceer er verder niet te veel over!

   Ik wil zelf erg graag gaan voor de Sigma sport 150-600, maar vind hem wel prijzig en met de aankoop van een boot(je) in het vooruitzicht ben ik nog wat terughoudend. is wel een superlens hoor in verhouding met de gewone sigma of de tamron 150-600?

   Groet Marcel

   Verwijderen