vrijdag 6 februari 2015

Update President 2520 040

 

Even een update van een blog van een tijd geleden, deze ging over de laatste fatsoenlijke molen die er na de sigma's werd gemaakt de President 2520 -030 en 040. Er waren die tijd nog meer series op de markt die absoluut de naam President niet hadden mogen dragen! Maar wie ben ik om dit te zeggen? Ook deze molen die dus gewoon ook echt nog weer dergelijk is gebouwd maar wel uit Korea komt, en vergis je niet toen bijna 300 gulden koste! Deze had gewoon een ordinaire plastic reserve spoel die wat mijn betreft de vuilnisbak in mag.

Het betreft dus deze ronde de 040 en deze ontbrak dus nog in de verzameling, de kleinere 030 was al langer in me bezit. Ik ging de molen ophalen en in eerste instantie leek deze erg qua grote op zijn kleinere broertje/zusje, maar bij thuiskomst en naast elkaar zit er weldegelijk grote verschil in. De molen zit nog in doos en is echt minimaal gebruikt en papieren plus reserve schroefje voor slinger zijn aanwezig, helaas ontbreekt de spoel maar zoals bovenstaand gelezen is dit geen ramp.

Foto's zijn gemaakt met me telefoon en is maar gewoon een aanvulling op de verzameling die ik wel wilde delen.

Note:
Langs deze weg wil ik Alex de Jong bedanken voor het schenken van zijn reserve spoel van de 2520 040 die bij mij nog ontbrak. Ik schreef bovenstaand al dat het voor zo'n dure molen een goedkoop spoeltje was maar als je dan de molen in bijna nieuw staat koopt in doos en de reserve spoel ontbreekt is dat toch altijd jammer.
 
 
 
 
Groet Marcel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten