dinsdag 19 oktober 2010

Spiegeltje , spiegeltje

Zomaar een paar foto's van hoe mooi ze zijn !!!
Zijn overigens door me zelf gevangen met de hengel.


Zoals een aantal misschien wel weet is dat ik een groot liefhebber ben van Spiegelkarpers en dan vooral die met een hoop schubben en vooral de volschubspiegels en rijenkarpers zijn favoriet.(zie foto's).

Ook zit ik in een karpercommissie en daar ben ik coördinator van de spiegelkarpergroep en zijn we bezig met projecten.(zie bij favorieten SVBD en ga naar karpercommissie)

Nu heb ik al een geschreven dat ik 2 vijvers bezit en met de kleinste ben ik al een lange tijd bezig dit door de rugklachten die ik heb.
De kleine vijver zoals wij hem altijd noemde is nu bijna net zo groot als de grote vijver en ging van rond de kuub(1) naar een 6 kuub en van 75 cm diep naar 115 cm en ik hoop straks dat me juweeltjes stevig gaan doorgroeien want ze zijn in de bloei van hun leven toch wel beperkt gebleven en hopelijk kan ik het nog inhalen.

Het zijn er nog ruim 20 stuks wat ik langzaam ga terugbrengen naar ??? , ik heb een aantal foto's gemaakt van niet te mooie kwaliteit toen ze naar hun tijdelijke polyester bak werden verplaatst waar ze het gelukkig erg goed in doen ze eten goed en zijn niet te schuw wat duid op een goed teken.

Als de vijver straks helemaal klaar is kom ik er nog eens op terug voor de liefhebber.

Groeten Marcel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten