vrijdag 29 april 2011

De Sigma Centrepin Reel

Shakespeare Sigma Centrepin Reel type 2860

Eindelijk weer eens wat voor op me blog ik heb nog zat voor plaatsen maar ik heb al me tijd nodig voor het vissen zelf en dat gaat me super goed af dus weinig tijd voor het onderhouden van het blog , maar houd het in de gaten er komt nog zat dit jaar???


Laatst een mazzel gehad en voor een mooie prijs via een kennis deze Shakespeare centrepin gekocht , dit is er een voor de verzameling en niet voor te vissen want zoals gewent van Shakespeare kan ik deze pin dus niet kwalitatief aanbevelen ik heb wel betere spullen gezien die deze naam dragen.

Ik had hem in gedachten voor het karperen maar daar durf ik het niet mee aan misschien op de rivier met een lijntje van maximaal 0.16 mm


Maar ik wilde hem niet helemaal onthouden voor jullie want ook ik zag hem dus voor het eerst en vond hem erg gaaf om te zien , maar eenmaal in handen straalt deze dus niet erg de Sigma kwaliteit uit , maar zeker zo met die 2 reserve spoelen is het wel een ding die gezien mag worden.
De reel is gemaakt van een kunststof het lijkt wel een soort bakeliet maar dat is veel zwaarder.


Het type is dus Sigma centrepin 2860.

Gewicht = 170 gram
Diameter = 11,5 centimeter of 4.5 inch
Breedte = 2,5 centimeter of 1 inch
Groet Marcel

4 opmerkingen:

 1. Als het vissen jou super goed af gaat zal het resultaat er ook zeker naar zijn gezien je vangsten van twee jaar geleden rond deze periode. Ik hoor het wel.

  vrgr Klaasjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klaasjan,

  Bijna 200 stuks zegt dat genoeg voor je ???  Groeten Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dan hebben we het vast niet over voorntjes Marcel. :-) Jammer dat je aan de andere kant van Nederland woont ik had nog graag eens de kunst weer afgekeken.

  vrgr Klaasjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Klaasjan

  Nee het zijn voorntjes ,en je weet het je blijft altijd welkom en een combidag met meerdere type visserijen is altijd mogelijk hoor???


  Groet Marcel

  BeantwoordenVerwijderen